Tekstschrijver voor technische bedrijven

2020

Een jaar geleden

Ik wens jou een geweldig 2020. Dat al je dromen uit mogen komen.

2019 begon voor mij met een dikke buik. Mijn ‘doel’ voor het jaar kon ik op 14 februari al afvinken toen Eva werd geboren. Dat er daarnaast nog veel meer zou gebeuren, en dat ik 2020 start als ondernemer had ik nooit gedacht. Naast hoge pieken waren er diepe dalen. Maar ik start 2020 vooral heel trots. Op Eva, haar zus Sam en hoe Stephan en ik samen ons gezin runnen. Maar ook op mezelf!

Ik kwam er in 2019 achter dat er ‘iets’ anders moest. Wat, hoe en of dat überhaupt wel kon: ik had geen idee. Marloes van Goals on Heels heeft mij geholpen om duidelijk te krijgen wat ik nu echt wilde én me laten beseffen dat mijn doel dichterbij was dan ik dacht. Ik nam ontslag, begon mijn eigen bedrijf en kon bijna direct aan de slag met een aantal mooie opdrachten. Een start die mijn verwachtingen overtrof.

En nu is het 2020! Ik ben bewuster dan ooit bezig met mijn doelen voor het nieuwe jaar. Ik doe deze week namelijk mee met de 2020 challenge van Janneke, waarbij ik in vier dagen tijd een kraakhelder plan maak voor dit nieuwe jaar.

Komend jaar ga ik opnieuw veel bedrijven helpen om hun verhaal op papier te zetten. Daarnaast wil ik met vijf ondernemers of ondernemende bedrijven verder de diepte in gaan. Dit selecte gezelschap ga ik op vaste basis helpen om door middel van pakkende maandelijkse blogs, aansprekende referenties en andere musthave teksten hun verhaal te delen. Lijkt dat jou wel wat? Neem dan contact met me op, ik heb nog plek!

Het meisje dat vorig jaar nog in mijn buik zat, stapt nu vol vertrouwen de woonkamer door. Zoveel kan er gebeuren in een jaar. En zoveel kun je leren. Mijn doelen voor 2020 zijn groot, maken me een beetje bang, maar vooral heel enthousiast. Ik neem dit jaar mijn kleine Eva als voorbeeld. Ik ga groeien, knallen, vallen, opstaan en vol vertrouwen stappen zetten.

Ik heb er zin in!

Meer posts van mij…

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.