Tekstschrijver voor technische bedrijven

Klanten aan het woord

 

  “Op zoek naar iemand die professionele teksten over ons, soms wat ingewikkelde, werk kon schrijven, kwamen we bij Kim terecht. Zelf nemen we niet de tijd hiervoor en als we dit al doen schrijven we veel te technisch.

Kim schreef een aantal mooie artikelen voor onze nieuwe website, diverse teksten over projecten en niet te vergeten ons merkdocument. Een hele goede start voor het neerzetten van ons ‘brand’ Root.

Kims werkwijze is persoonlijk, down-to-earth en ze kan snel schakelen. Ik vind het heel prettig om met haar samen te werken en beveel haar dan ook zeker aan.” 

 

 

Paul Bos

Eigenaar, Root BV

“Op zoek naar iemand die het leuk vindt om teksten te schrijven in een technische omgeving kwamen we bij Kim terecht. Inmiddels werken we meer dan een jaar samen.

Kim is in staat om datgene wat ingenieurs vertellen te vertalen naar teksten die voor iedereen te begrijpen zijn en bovendien aanspreken. Kims werkwijze is open, vriendelijk en professioneel.

Dankzij onze samenwerking zijn de marketing- en communicatieteksten van KienIA absoluut verbeterd. Ik zou haar zeker aanraden – als ze tenminste wel tijd voor ons overhoudt.”

 

Bob Valentijn

Oprichter, KienIA

“Wij waren op zoek naar nieuwe, verfrissende en professionele teksten voor onze website en social mediakanalen. Al snel ontstond hiervoor een structurele samenwerking met Kim. Kims schrijfstijl past perfect bij het gevoel dat wij willen uitstralen en bezoekers mee willen geven. Mede door haar bijdrage groeiden de bezoekersaantallen  structureel en vergrootten we ons (relatie)netwerk. Kims manier van werken is superfijn. Ze is flexibel, altijd goed bereikbaar en levert snel en vooral ook teksten die direct goed zijn. Kortom: als je op zoek bent naar een goede tekstschrijver, die meedenkt en aanvoelt wat de verwachtingen en wensen van de opdrachtgever zijn, zou ik zeker contact opnemen.”

Maurice Claassen

Directeur, Bloxz

“Kim interviewde ons in opdracht van een andere opdrachtgever, met een mooi artikel als resultaat. Voor ons reden om haar te vragen of ze de teksten voor onze nieuwe website wilde schrijven. Wij zijn goed met draadjes, maar teksten schrijven is toch een vak apart! Kim is dan wel technisch tekstschrijver, maar schrijft zeker geen technische teksten. Ze vertaalde onze opzet naar teksten die prettig lezen en begrijpelijk zijn voor onze doelgroep. Een paar steekwoorden zijn voor Kim al voldoende om een prettig leesbare tekst te schrijven. Haar werkwijze is zeer open en snel, niet te ingewikkeld en met een goede communicatie. Ik zou elke technische ondernemer aanraden Kim in te schakelen.” 

Tim ter Koele

Eigenaar, Totaal Veilig

“Kims affiniteit met technische bedrijven was voor mij doorslaggevend om contact met haar op te nemen. De afgelopen jaren schreef ze de teksten voor de website van Invenso en ging ze aan de slag met meerdere use cases. De samenwerking is prettig. Kim luistert goed en weet, door de juiste vragen te stellen, mij te triggeren om meer te vertellen. Bovendien schrijft ze goede teksten. Nu we al wat langer samenwerken en elkaar beter kennen hebben we niet veel woorden meer nodig om tot de kern van een verhaal te komen. Als ik personen om mij heen de geschreven teksten laat lezen, geven zij aan dat deze echt als mijn verhaal klinken. Dat is fijn om te horen, want dat is de intentie!”

Jeroen Aalders

Oprichter, Invenso

Via via kwam ik in aanraking met het werk van Kim, daarin viel mij haar vlotte manier van schrijven direct op. Belangrijk dat een tekstschrijver zich kan verplaatsen in een opdracht: deze kunst verstaat Kim bijzonder goed. Zij begrijpt bijna onmiddellijk wat de bedoeling is. Ik heb dagelijks profijt van de samenwerking: zij heeft onze producten zo goed en duidelijk omschreven dat er eigenlijk nooit vragen komen over de werking en het gebruik.

Kim werkt snel, efficiënt, is prettig in de omgang en kan snel schakelen. Ik zou haar zeker bij anderen aanraden, vooral omdat ze de materie snel begrijpt en deze goed kan vertalen naar wat er nodig is of gevraagd wordt.”

 

 

Hilly Bobbink

Managing Director, Pita Medical

“Ik was op zoek naar iemand die kon ondersteunen bij het schrijven van teksten voor de website van Leap3d en onze e-mailnieuwsbrieven. Aangezien we een innovatief en technisch bedrijf zijn, moet er een vertaalslag worden gemaakt van techniek naar begrijpelijke teksten. Daarvoor kwam ik bij Kim uit. De contacten met Kim zijn erg prettig. Ze schakelt snel en levert conform afspraak, betrouwbaar. Ik hoef maar een onderwerp en een korte briefing te geven en Kim regelt verder de interviews met onze klanten en maakt op basis hiervan een goed, inhoudelijk verhaal. Precies wat ik bedoelde. Ben je op zoek naar een goede technische tekstschrijver, dan raad ik Kim zeker aan.”

Karin Verhees-Notenboom

Finance & Marketing, Leap3d